Читај ми!

Рахимовски: Биће жестоко на „Бир фесту“!

„Парни ваљак“, поред Си Ло Грина и „Лав хантерса“, учествује у великом отварању 12. „Бир феста“. Фронтмен чувеног хрватског бенда, Аки Рахимовски, гостујући у „Београдској хроници“, најавио је жесток наступ на почетку београдске манифестације.

Кад имате песму имате све, каже певач „Парног ваљка“ истичући да је извођач мора поштовати.

„Онај ко воли ту песму, веже за њу и за вас. Већ 39 година трајемо, четврта генерација је на нашим концертима. Унуци су већ на нашим концертима и вежу се за песме. То је доказ да песма не познаје границе, временске границе“, објаснио је Аки Рахимовски.

Према његовим речима, за групу је велика част то што је пет месеци након распродатог концерта у Београдској арени добила позив да отвори 12. „Бир фест“.

„'Бир фест" је велика прича која траје. То је велики догађај за сам град и за регију. Фасцинирали су ме бројеви са данашње конференције за медије. Ове године се очекује између 900.000 и милион људи, што је знак да манифестација поприма дубље корене“, истакао је популарни рокер додајући да није реч само о фестивалу пива, већ фестивалу добре музике, добрих извођача, добрих људи.

„Добили смо прилику да заједно са колегом и великом звездом Си Ло Грином отворимо фестивал. Можда неки не знају, али то је господин који је освојио пет Гремија. Велика нам је част да будемо на истој бини. Надам се да ћемо се упознати и дружити“, каже познати певач.

Будући да је немогуће извести све песме на концертима попут оног који је група одржала у Београдској арени, наводи Рахимовски, на наступу на Ушћу, 13. августа, биће и неких нумера које публика није чула на пре пет месеци.

„После месец дана одмора жељни смо свирке и дефинитивно ће бити жестоко“, обећао је Рахимовски посетиоцима београдског фестивала.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи