Читај ми!

Старчево као Лас Вегас рокенрол музике!

„Ван Гог“, „Бабе“, „Горан Баре и његове Мајке“ и други наступиће у суботу 28. јуна у месту Старчево надомак Панчева, на шестом „Екс-Ју рок фесту“, где се може очекивати истинска рокенрол фешта.

Без обзира што се „Екс-Ју рок фест“ не дешава у Лас Вегасу него у Старчеву, то вече ће ово место бити „Вегас и ватромет рокенрол музике“, поручио је фронтмен групе „Ван Гог“ Звонимир Ђукић-Ђуле на конференцији за новинаре у Градској кући у Панчеву.

После култних „Баба“ које почињу у суботу свирку од 21.30 часова на стадиону ФК Борац“ у Старчеву, на бину се од 23.00 часа пење „Ван Гог“, а Ђуле је најавио за Старчево „доста песама с претходних албума и с обзиром да је почетак турнеје 'Лицем у лице' поводом актуелног албума 'Неумерен у свему', на сет листи ће се наћи већи број песама са актуелног албума“.

Улазница за „Екс-Ју рок фест“ је само 400 динара преко Туристичке организације Панчева и Дома културе Старчево, као и на дан одржавања фестивала 28. јуна на улазу у општински стадион у Старчеву.

Програм отварају млади бендови „Касирке из Београда“ и „Финал из Панчева“, који свирају између 19.00 и 20.00 часова, а потом следи „Бијело дугме" трибјут од 20.00 часова. За крај су остављени од 00.30 часова „Горан Баре и Мајке“.

„Концепција фестивала је таква да се трудимо да одржимо дух времена када се на овим просторима свирао најбољи рокенрол. Сваке године, па и ове, пружамо прилику многобројној публици да ужива у свирци најбољих група са екс-ју простора“, истакао је организатор фестивала Петар Андрејић.

Како је најављено, шести „Екс-Ју рок фест“ имаће и хуманитарни карактер, пошто ће део фестивалских прихода бити намењен за помоћ угроженима у поплавама у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи