Читај ми!

Сигал сломио зглоб Конерију?

Многи мисле да знају све што треба да знају о Стивену Сигалу, човеку који ће сутра са својим блуз саставом наступити у Београду, али постоји много дубља истина о овом мистериозном човеку и ходајућем оружју, наводе организатори.

Звезда акционих филмова и блузер Стивен Сигал наступиће сутра увече у оквиру своје европске турнеје са својим блуз бендом у Центру „Сава“.

Концерт почиње у 20 сати, а као предгрупа наступиће домаћи бенд „Тексас флад“ (Texas Flood) који је тражио лично Сигалов менаџер, наводи организатор Комбанк арена.

Љубав према блуз музици Сигал негује од детињства, а занимљиво је да се музиком бави много дуже него глумом. Прву гитару добио је у својој 12. години и од тада без престанка свира блуз.

Многи мисле да знају све што треба да знају о Стивену Сигалу, културној икони, али постоји много дубља истина о овом мистериозном човеку и ходајућем оружју, наводе организатори.

Сигал је преко 10 година живео у Јапану где је усвојио име Шигемићи, што значи пут ка просперитету, и говори течно јапански.

Има смокинг сашивен по мери који прикрива оружје, 2005. године избацио је на тржиште своју линију хомеопатских уља, а годину дана касније и енергетски напитак "Lightning Bolt" (Гром) који се рекламирао као први напитак икада направљен који садржи азијски састојак кордицепс, због којег, како тврди Сигал, ово пиће не само вам даје „чисту“ енергију, већ и појачава ваш имуни систем, смањује крвни притисак и побољшава функције јетре.

Постоји вино са називом „стивен сигал“ које се 1990. године појавило у издању Celebrity Guide Wine.

Жан-Клод Ван Дам је изазвао Сигала на двобој, али до овог окршаја није дошло.

Мистични пас је спасао Стивенов доџо (простор у коме је боравио и тренирао) у Јапану.
Легенда каже да је Сигал, док је живео у Јапану и тренирао аикидао, усвојио залуталог белог пса. Неколико дана касније, пас је почео да лаје на њега и скренуо му пажњу на његов доџо који је био у пламену! Сигал је успешно угасио ватру али после пожара, пса више није било, наводе из Комбанк арене.

Стивен Сигал је био монах из 17. века у прошлом животу. Он је објаснио своја уверења у погледу свог прошлог живота: „Моји стари будистички учитељи су идентификовали особу која сам био у прошлом живот. Био сам монах из 17. века по имену Ћунгдраг Дорје. Верујем да је то истина, али не размишљам много о томе“.

Сигал је отрован 1994. од стране мистериозног непријатеља. Сигал никад није открио ко га је отровао те '94, али је прилично јасно да ко год да је противник, довољно је паметан да остане непознат.

До сада неименовани непријатељ није успео да „сломи“ Стивенов дух, здравље или глумачку способност. Међутим, ствари би се завршиле доста другачије да Сигал није мудро тражио лекарску помоћ од једне бразилске вештице.

Ова „докторка“ је одмах протерала све демонске духове из његове јетре и бубрега, иако његов коњски реп никад није повратио дебљину и сјај који је имао пре тровања.

Стивен Сигал је сломио зглоб Шону Конерију.

Сигал је био ангажован да уради кореографију борби за филм Никад не реци никад из 1983. и био је задужен да лично обучи Конерија. Док је радио са њим, он је успео да сломи звезди зглоб, што је Конери сазнао тек неколико година касније!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи