Читај ми!

„Бир фест“, 50 бендова на Ушћу

Дванаесто издање „Бир феста“ обележиће богат и квалитетан музички програм, снажне друштвене поруке и прикупљање помоћи угроженима у поплавама у Србији. Иако још није познато ко ће све наступити на Ушћу од 13. до 17. августа, организатори најављују 50 бендова!

Београдски фестивал „Бир фест“, ове године, биће одржан од 13. до 17. августа на Ушћу, најавили су организатори манифестације.

Како се наводи у саопштењу, „Бир фест“ има огроман значај за туризам и главног града и Србије и, са више од 650.000 посетилаца за пет дана колико је забележено претходних година, постао је „Формула 1“ туризма Београда и једна је од најпрепознатљивијих манифестација коју престоница Србије нуди.

Током свих дана манифестације биће организован богат и квалитетан музички програм, а имена извођача биће објављена у јулу.

Организатори наглашавају да популарни фестивал сваке године реализује вишемесечне кампање са снажним друштвеним порукама и тиме на директан начин утиче на едукацију становништва.

Традиционална кампања „Бирам да рециклирам“ ове године ће се звати „Бирам да рециклирам и донирам“ и сав новац од откупа прикупљених лименки биће усмерен за помоћ угроженима у поплавама у Србији, док ће зарада од продаје сувенира бити уплаћена на рачун Владе Србије за помоћ угроженима, а сви сегменти маркетиншке кампање обухватиће апеле за помоћ.

„Осим хуманитарних акција, у фокусу главних порука 'Бир феста' је и друштвено одговорна кампања 'Немој да пијеш док возиш'. Поред апела на све посетиоце да буду савесни и не возе под дејством алкохола, у току самог фестивала организоваће се и акција која ће конкретно допринети већој безбедности у саобраћају“, навела је у саопштењу Београдска културна мрежа, која је продуцент фестивала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи