Читај ми!

Познати сви учесници фестивала „Ноћ за помоћ“

Хуманитарни музички фестивал „Ноћ за помоћ“, који ће уједно бити и прва од две централне манифестације обележавања 50 година Дома омладине Београда, окупиће 10. јуна највеће звезде домаће рок и поп музике уједињене у намери да помогну угроженима у недавним катастрофалним поплавама.

Сваки посетилац ће на улазу у Дом омладине Београда, само у уторак 10. јуна донирати најмање 1.003 динара (а може дати и више) директно Црвеном крсту Србије, који ће новац даље упутити угроженим грађанима. Фестивал је организован са 0 динара буџета и сви ангажовани на организацији и реализацији раде потпуно бесплатно.

Већ од 14 часова програм ће почети на популарној сцени „Зидић" испред Дома омладине Београда, где ће наступити: „Деца aпокалипсе“, "Sharks, Snakes and Planes", "Intermezzo", „Кристали“ и "Staight Mickey and the Boyz".

Посетиоци програма на „Зидићу“ такође ће моћи да донирају новац у кутије Црвеног крста Србије које ће бити испред ДОБ-а.

Од 19 часова програм се наставља у две сале Дома омладине Београда и трајаће до касно у ноћ.
У Великој Сали свираће: „Бајага и Инструктори“, „Ван Гог“, „С.А.Р.С“, „Земља грува“, Марчело и Исказ, „Бабе“ и Никола Врањковић.

У сали Американа наступиће: „Партибрејкерс“, "Orthodox Celts", Рамбо Амадеус, Горибор, „Сви на под“, "Bad Copy" и „Београдски синдикат“.

Ноћ за помоћ организују Дом омладине Београда, МТВ и „Лонг плеј“, уз подршку Црвеног крста Србије.

Важно је нагласити да ће, поред комлетног прихода од улазница, и сав приход од пића продатих у ДОБ-у током фестивала такође бити кроз Црвени крст Србије усмерен за помоћ угроженима од поплава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи