Читај ми!

И Влатко помогао Србији

Светски признати музичар Влатко Стефановски синоћ је одржао хуманитарни концерт у препуној сали лесковачког Народног позоришта.

Организатори концерта, људи из Лесковачког културног центра, кажу да ће од овог концерта и других активности ове установе за пострадале од поплава бити уплаћено 400.000 динара.

Својеврсна шетња по традиционалној балканској музици проткана његовим највећим хитовима. На такво путовање повео је лесковачку публику, која је дошла да ужива и помогне јер овај концерт је дар уметника пострадалим у воденој стихији.

Гест вредан поштовања.

„Када би свако од нас учинио бар један корак, издвојио бар три евра за пострадале, читав наш регион би био много срећнији и задовољнији. Ја сам у Скопљу већ учествовао у једном хуманитарном концерту за Србију. Радо се одазивам јер се сећам земљотреса у Скопљу из 1963. и помоћи која је нама стизала. Уз то све што даш увек ти се вишеструко враћа“, рекао је Стефановски.

А он је Лесковчанима поклонио вече за незаборав. Већ га они који су имали среће да дођу до карте називају догађајем године.

И не само то – у Лесковачком културном центру одржао је Мастер клас, стручни час на којем су млади гитаристи и они који овај инструмент воле научили штошта од великог уметника.

За све што је у једном дану пружио – захвалница града Лесковца и позив да га у „комшијском граду“, како Лесковац сам себе назива, ускоро видимо лепшим поводом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи