Читај ми!

Сергеј Ћетковић за угрожене у поплавама

Велики хуманитарни концерт Сергеја Ћетковића одржаће се вечерас на Стадиону малих спортова у Подгорици. Приход је намењен становништву поплављених подручја у земљама региона.

Овогодишњи црногорски представник на „Песми Евровизије“ првобитно је желео да концерт буде поклон поводом државног празника Дана независности, али је услед катастрофе која је задесила Србију, Босну и Херцеговину и Хрватску добио хуманитарни карактер.

Организатори очекују велики одзив грађана, улазнице се неће куповати, већ ће сви који дођу на концерт моћи да донирају новац за жртве поплављених подручја.

Радио телевизија Црне Горе подсећа да је хуманитарни концерт био планиран за 21. мај, али је одложен због проглашења Дана жалости у Србији и БиХ.

„Захвалио бих свим грађанима Црне Горе који су у овако тешкој ситуацији показали да знају да цене праве ствари и помогли жртве катастрофе донирајући новац, одећу, храну...“, поручио је Ћетковић и позвао све да вечерас дођу на стадион у Подгорици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи