Читај ми!

Нене Чери помаже Србији!

Звезда предстојећег Фестивала "MAD in Belgrade" Нене Чери упутила је видео поруку подршке угроженима од поплава у којој апелује на све људе добре воље, да учине шта могу за оне којима је помоћ најпотребнија.

Певачица Нене Чери ће на фестивалу наступити у суботу од 22 часа.

„Поздрав добри људи, моје име је Нене Чери и ове суботе наступам на Фестивалу 'MAD in Belgrade'. Позивам све дивне људе да учине све што је потребно, било да је то волонтирање или донирање одеће и новца“, поручила је Нене.

Све већи број извођача који ће 24. и 25. маја наступити на Фестивалу "MAD in Belgrade" придружује се акцији, међу којима и фински музичар Џими Тенор и ирски фестивал "Celtronic".

Подсећамо све приходе од улазница за први дан Фестивала "MAD in Belgrade" који ће се одржати 24. и 25. маја у парку код Музеја савремене уметности, уплатиће на рачун за помоћ настрадалима у поплавама у Србији.

У светлу догађаја који су претходних дана задесили наше суграђане из Обреновца и других градова и места у Србији, публика и организатори фестивала ће на овај начин дати свој допринос за помоћ онима којима је она најпотребнија.

Фестивал "MAD in Belgrade" ће током два дана одржавања представити преко 100 извођача на спектакуларно дизајнираним стејџевима, уз најбоље озвучење на свету "VERO Funktion-One", лавиринт, маске.

Улазнице по промотивној цени од 1.200 динара за једнодневну и 2.000 динара за дводневну улазницу су у продаји на свим продајним местима „Евентима“ у Србији и региону.

На дугој листи извођача су Нене Чери, којој ће ово бити прва посета Београду, најбољи светски ди-џеј на "Resident Advisor" листи за 2013. годину Диксон, тројац "WhoMadeWho", Тони Ален, један од најцењенијих афричких бубњара, и то у сасвим посебном електро-џез издању, уз пратњу саксофонисте Џимија Тенора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи