Читај ми!

Нови сингл пред долазак у Београд

Пре него што на турнеји почне да „разваљује бину са новим бендом“, Џо Сатријани издао је сингл "A Door Into Summer", са албума "Unstoppable Momentum" на којем свака од 11 песама „иде у различитом правцу и дотиче разнолике музичке утицаје".

Чувени гитариста Џо Сатријани објавио је први сингл A Door Into Summer са предстојећег албума Unstoppable Momentum, који ће промовисати на предстојећој европској турнеји у оквиру које ће одржати концерт 24. маја у београдском Центру „Сава".

Албум Unstoppable Momentum појавиће се 7. маја и садржи 11 нових композиција, за које Сатријани наводи да „свака иде у различитом правцу и дотиче разнолике музичке утицаје".

За потребе снимања новог албума Сатријани је окупио нови бенд у коме су били клавијатуриста Мајк Кинели, басиста Крис Чени и бубњар Вини Колајута, а гитариста истиче да је међу њима „хемија била фантастична", тако да Unstoppable Momentum садржи „запањујућа извођења".

Пратећи бенд на предстојећој турнеји која посећује Београд чиниће, поред Кинелија за клавијатурама и на гитари, басиста Брајан Белер и бубњар Марко Минеман, а Сатријани поручује: „Тако сам узбуђен што ћу разваљивати бину са овим новим бендом. Видимо се на турнеји..."

Улазнице за концерт Џоа Сатријанија 24. маја у Београду могу се наћи на благајни Центра „Сава" и преко мреже „Евентим" по ценама од 1.800, 2.100, 2.500 и 3.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи