Читај ми!

Спот за песму „Бошко и Адмира“ већ постао онлајн хит

За мање од два дана спот „Забрањеног пушења“ за песму о трагичној љубави Бошњакиње и Србина имао је 70.000 прегледа на Јутјубу. Видео за нумеру „Бошко и Адмира“ најављује нови албум популарне сарајевске групе.

Група „Забрањено пушење" нови албум најављује управо објављеним спотом за песму Бошко и Адмира, која ће, како кажу чланови бенда, трагичну љубавну причу Адмире Исмић и Бошка Бркића заувек сачувати од заборава.

За мање од два дана, видео-презентација најновијег сингла сарајевске групе на Јутјубу имала је 70.000 прегледа.

Спот је снимљен у Сарајеву и премијерно је приказан 6. априла, на Дан града Сарајева.

Стихови песме говоре о истинитој и трагичној љубави двоје Сарајлија, Бошњакињи и Србину, који су рођени исте године, о њиховој безграничној љубави откако су се упознали у средњој школи и о томе како их различитости, људска злоба, рат, па чак ни смрт нису раставили.

Док су заједно покушавали да напусте опкољени град, убијени су 18. маја 1993. године на Врбања мосту.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи