Читај ми!

„Успутни“ спот „Еве Браун“

Од видео-снимака насталих током путовања по Сједињеним Државама, Александар Марић направио је поклон-спот за песму „Све што губиш сам ја“ свог омиљеног бенда „Ева Браун“.

Бечејска група „Ева Браун" објавила је спот за песму Све што губиш сам ја, мини "road movie" снимљен у Америци, настао као новогодишње изненађење које је бенду поклонио пријатељ, фан и суграђанин Александар Марић.

За седми спот са још увек актуелног двоструког ЦД албума Playback, Марић је употребио видео-снимке настале током боравка у Сједињеним Државама за потребе документарног серијала Route 66: Главна улица Америке, приказиваног на Радио-телевизији Србије, чији је водитељ и један од сценариста.

„Спот је настао случајно. Прегледавао сам неке старе видео-снимке из Америке, а у исто време сам преслушавао албум 'Еве Браун'... Учинило ми се да 'Све што губиш сам ја' иде уз кадрове из Лас Вегаса, пошто се у тренутку прегледавања снимака из Лас Вегаса вртела та песма", изјавио је Марић.

Све што губиш сам ја Марић је измонтирао и послао пријатељу гитаристи и певачу Горану Васовићу, не слутећи да ће постати нови званични спот „Еве Браун", са поруком: „Ево ти новогодишњи поклон од мене".

„Цео живот смо пријатељи, а никада му ништа нисам поклонио за Нову годину, па рекох да је време...", нашалио се Марић.

„Ева Браун" је прошлу годину завршила на најбољи начин – концертом 15. децембра у Дому омладине Београда на којем је бенд први пут у каријери одсвирао читав први албум Прислушкивања поводом две деценије од његовог објављивања.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи