Читај ми!

Почела продаја карата „упола“ цене

Пошто су карте по промотивним ценама за највећи српски музички фестивал „Егзит“ плануле за само неколико сати, данас су у онлајн продају, као и на свим продајним местима у Новом Саду, пуштене петодневне улазнице са 50 одсто попуста.

Свих 5.000 улазница за фестивал „Егзит 2013" по првој промотивној цени од 4.990 динара распродате су, а од данас су у продаји карте по новој цени од 5.990 динара, као и за студенте и средњешколце по цени од 5.490 динара, саопштио је Егзит.

Промотивне улазнице по цени од 4.990 динара пуштене су у продају 21. децембра и распродате су за само неколико сати.

Од данас на свим продајним местима у Новом Саду или онлајн куповином, доступне су петодневне улазнице са 50 одсто попуста, по цени 5.990 динара.

Редовна цена пред фестивал износиће 11.990 динара а студентима и средњошколцима као и претходних година обезбеђен је посебан попуст од 55 одсто у односу на ту цену.

Пакет улазница за пет дана фестивала студенти и средњешколци моћи ће да купе по цени од 5.490 динара. Њихове улазнице и ове године биће персонализоване и сваки купац има право на куповину једне улазнице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи