Читај ми!

Стив Ваи у Арени!

Виртуоз, иноватор и визионар на гитари Стив Ваи долази 30. октобра у „Комбанк арену“ да нам исприча "The Story of Light", о космичком путовању човека кроз испреплитане трагедије, открића, просветљења и искупљења.

Гитарски геније Стев Ваи наступиће у Београду 30. октобра, у „Комбанк арени", у организацији „Арене Београд" и „Мјузик стар продукције".

Ваи је узор многим музичарима већ више од 30 година. Није само виртуоз на гитари, него и визионар бескрајне креативности из које настаје савршен звук.

Ово ни мало не чуди јер га је првим нотама, када је имао 12 година, подучила легенда – Џо Сатријани, а већ са 18 година почиње са професионалном музичком каријером наступајући са још једном легендом – Френком Запом.

У 30 година дугој каријери продао је 15 милиона албума и освојио бројна признања међу којима су и три Греми награде.

Бројећи наступе уживо, сарадње, компилације, учествовања у оркестарским извођењима, дискографски гледано, свирао је на више од 60 албума као и у неколико оркестарских композиција, попут The Middle of Everywhere из 2011. године.

Посебно се може издвојити сарадња сa већ споменутим Запом, затим Дејвидом Ли Ротом и групом „Вајтснејк" (Whitesnake).

Међу албумима из самосталне каријере посебно се издвајају револуционарни Passion and Warfare из 1990, и Sound Theories Vol. 1 & 2 из 2007. године.

Улазнице ће се у продаји наћи у четвртак, 9. августа, по ценама од 1.900 динара за партер и 2.300 динара за трибине (седење).

Продаја се врши на свим овлашћеним продајним местима „Евентима", као и на благајнама: „Комбанк арене", Билет центар Београд, Дома омладине и Тржног центра „Ушће".

Онлине продаја и резервације карата на www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару