Читај ми!

Шести "Lovefest" у Врњачкој Бањи

На Летњој позорници у Врњачкој Бањи, од 3. до 5. августа биће одржан шести музички фестивал "Lovefest". Манифестација ће бити богатија за још осам фестивалских зона, на којима ће наступити бројни извођачи попут Џејмса Забиеле, бендова MVP, С.А.Р.С, „Дарквуд даб“, „Синестезија“.

Традиционални музички фестивал "Lovefest" биће ове године одржан од 3. до 5. августа на Летњој позорници у Врњачкој Бањи, где је припремљено осам нових фестивалских зона, најавили су организатори Фестивала.

Прве фестивалске вечери на „Туборг" главној бини музичке зоне наступиће један од највећих ди-џејева данашњице Џејмс Забиела, који је познат по својим сетовима у којима се могу чути најтоплије амбијенталне нумере, као и техно звук.

Исте вечери наступиће немачки ди-џеј Алекс Нигеман и наш Милош Павловић.

Други дан шестог издања Фестивала, главни извођач на „Туборг" бини музичке зоне биће познати дански ди-џеј Noir, један од цењених извођача у индустрији електронске музике.

Осим њега, наступиће и двојац "Don't" из Ниша и "Kind of man" из Трстеника.

Последње фестивалско вече је као и претходних година посвећено домаћој музичкој сцени, а ове године наступиће „Дарквуд даб", „Синестезија", MVP и С.А.Р.С.

"Lovefest" ће од ове године бити богатији за осам нових фестивалских зона на 10 локација у граду, наводи се у саопштењу.

Програм Фестивала укључује фотографску, еколошку, филмску, графити зону, велику „чилаут" зону, „стрит баскет" зону, зону едукативних радионица, као и ону посвећену најмлађим посетиоцима.

Циљ фестивала у Врњачкој Бањи је представљање културе младих и талентованих људи, као и стварање јединствене платформе која ће пружити подршку омладини.

Од ове године уметници из Србије могу да се пријаве на конкурс за фотографску и филмску зону Фестивала, а информације о пропозицијама и начину пријаве могу да се пронађу на сајту thelovefest.org.

Карта за све три фестивалске вечери може већ сада да се купи по промотивној цени од 999 динара.

Музички фестивал ''Lovefest'' се од 2007. године сваког лета одржава на Летњој позорници у Врњачкој Бањи, у организацији удружења грађана ''Lovefest Vrnjačka Banja".

Више о фестивалу сви заинтересовани могу сазнати на интернет страницама thelovefest.org и facebook.com/LoveFestVB.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару