Читај ми!

Помирење на помолу?

Да ли је могуће да ће се у 2012. остварити оно што обожаваоци „Ганса“ прижељкују већ годинама? Након све учесталијих прича о окупљању оригиналне поставе бенда, Слеш је рекао да жели да „закопа ратну секиру“, а Ексл открива да би од бивших колега бину желео да дели управо са њим и басистом Дафом Мекеганом.

Поводом гласина да ће се бенд „Ганс ен роузис" поново окупити у оригиналној постави, некадашњи гитариста групе Слеш изјавио је да жели да свађе између њега и фронтмена групе Ексла Роуза постану део прошлости.

На списку извођача који ће бити примљени у Кућу славних рокенрола на церемонији у априлу је и група „Ганс ен роузис", што су многи протумачили као добар знак да ће се овај бенд поново окупити у оригиналној постави.

Слеш је новинарима рекао да жели да „закопа ратну секиру" са Роузом и признао да њихов сукоб није имао „интензитет како су то касније представили медији".

„Наш разлаз је био тих, али зато што је то изазвало толику пажњу, као и све приче о томе да ли ћемо поново свирати заједно, све је нарасло као некакво чудовиште и довело до непријатељства, што нисам желео. Нико од нас не жели да се свађа без разлога. Сада желим да све то оставим иза себе", истакао је славни гитариста.

Ексл Роуз, једини оригинални члан „Ганс ен роузис" у садашњој постави, раније је наговестио могућност окупљања некадшњих чланова поводом церемоније уласка у Кућу славних рокенрола.

За Лос Анђелес тајмс (Los Angeles Times) славни хард рокер рекао је да, ако би се бенд поново окупио, ту сигурно не би били бубњар Стивен Адлер и гитариста Изи Страдлин и да једино размишља о поновном „удруживању снага" са Слешом, упркос међусобним разликама, и басистом Дафом Мекеганом, који је недавно подржао бенд на турнеји.

Осврнувши се на однос са Слешом, Роуз је истакао да се нису слагали од самог почетка и да је од првог дана међу њима владала „борба око власти" у групи.

„Ганси", у чијем саставу су Роуз, гитаристи Рон "Bumblefoot" Тал, ди-џеј Ашба и Ричард Фортус, басиста Томи Стинсон, бубњар Франк Ферер и клавијатуристи Дизи Рид и Крис Питман, одржали су концерт у Београдској арени 2010. године, док је Слеш са својим бендом на истом месту наступио прошле године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару