Читај ми!

Заз у Београду 1. јуна

Нова Едит Пјаф, како је зову у домовини, наступиће 1. јуна 2012. на великом концерту у српској престоници. Локација и почетак продаје улазница за наступ популарне француске певачице Заз биће саопштени после предстојећих празника.

Популарна француска певачица Заз, музички феномен са париског Монмартра, наступиће 1. јуна наредне године на великом концерту на отвореном у Београду, најавила је данас „Авалон" продукција.

„Певачица, чије је пуно име Изабел Жефроа, изразила је жељу да наступи на отвореном простору пред бројним фановима у престоници, којима је захвална на несвакидашњем пријему њене музике. Заз се враћа у Србију са неколико нових песама, док њени актуелни синглови La fe и Blouie par la nuit већ освајају публику новим спотовима", изјавио је Сагор Мешковић из „Авалона".

Локација концерта и почетак продаје улазнице биће накнадно саопштени, после предстојећих празника.

У свету веома популарна певачица почела је 2006. године у Паризу да пева по баровима и кабареима, на плочницима Монмартра и чувеном боемском тргу где су пре ње стварали и живели бројни уметници као што су Пикасо или Дали.

Када је 2010. године изашао њен дебитантски албум „Заз", који за кратко време постаје апсолутни феномен широм планете, Заз пева на позорницама од Сибира до Казабланке.

У Француској и Америци називају је новом Едит Пјаф, она сама признаје утицаје Еле Фицџералд, а публика види оно што и многи рецензенти са лакоћом признају, оригиналност која сеже далеко, наводи Мешковић у најави јунског концерта.

Певачица аутентичног гласа и необично искреног наступа за данашње поп звезде, рођена је у граду Туру у Француској. Музиком се бави од пете године, а осим што пева, свира и клавир, виолину и гитару.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару