Јол Еум Сон на Коларцу у оквиру концертне сезоне "Steinway & Sons"

Након успешно одржаних концерата престижних пијаниста данашњице, „Пиано ленд“ и Коларчева задужбина представљају наставак концертног серијала у оквиру "Steinway&Sons" концертне сезоне 2022/2023.

Задржавајући почетни концепт да публици у Великој дворани представе еминентна имена светског пијанизма као и да промовишу "Steinway & Sons" инструмент, јединствен по својој изузетности квалитета.

Предстојећи концерт ће београдској публици 2. априла са почетком у 20 часова, представити корејску пијанисткињу Јол Еум Сон, пијанистичкој звезду која је већ освојила срца публике Коларчеве задужбине.

Поетска елеганција, урођени осећај за експресивне нијансе и моћ да се пројектују смели драматични контрасти су међу главним атрибутима пијанизма Јол Еум Сон. Чули смо виртуозност на високом нивоу која је представљена непретенциозно уз минуциозно и пре свега ефектно исвиравање сваког пасажа…“, навео је Радош Митровић са Радио-Београда 2.

Овог пута, Јол Еум Сон ће се представити публици Велике дворане, пажљиво одабраним програмом у славу Рахмањинова и обележавања 150 година од рођења и 80 година од смрти овог славног композитора.

На програму су:

С. Рахмањинов, 13 прелида, оп. 32
Скрјабин, 24 прелида, оп. 13

Улазнице су у продаји на билетарници Коларчеве задужбине и продајним местима „Тикет вижон“. Цена улазница 2.500 и 3.000 динара.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво