Читај ми!

Миодраг Крстовић: Негативни ликови су занимљивији од позитивних

Једну од главних улога у филму Дарка Николића „Последњи стрелац“ тумачи Миодраг Мики Крстовић. Познати глумац истиче да су негативни ликови много занимљивији од позитивних, али се труди да и једне и друге „поправи“ – код лоших да пронађе нешто позитивно или да добре мало „упрља“.

Викенд са ћалетом је филм у којем су два водећа лика били Мики Крстовић и Ненад Јездић. У акционом трилеру Последњи стрелац поново се срећу.

„Милош Тимотијевић, Александра Белошевић, Наташа Марковић, Владан Гајовић. То су ликови који носе филм, а Ненад Јездић и ја, мада је мени жао што немамо ниједну заједничку сцену, тек се срећемо у ствари на крају филма и то у библиотеци“, открива Крстовић.

Говорећи о улогама негативаца, гост Београдске хронике истиче да је таквих рола било у његовој каријери, али и да их је одбијао да не би упао у замку типских ликова.

Великог Саву Мрмка, једног од највећих са ове телевизије, сам одбијао. Он је био јако љут због тога. Рекао сам му: Професоре, не могу да играм стално митраљесце. Ваљда због мог лица су ми давали да играм и те, како да их назовем, негативне ове ликове. И не волим да се понављам, али ових дана сам баш често говорио да су негативни ликови много занимљивији од позитивних. Ови позитивни умеју да буду досадни. Али се ја трудим да и кад негативан да му нађем нешто и оправдам то позитивно. А опет, ако је лик баш много позитиван, трудим се да га мало запрљам“, објашњава Мики Крстовић.

Премијера филма Последњи стрелац биће одржана 12. марта у МТС Дворани, а убрзо после тога Микија Крстовића публика може да види у представи у Атељеу 212.

Карте су одавно продате, али 25. марта је 30 година како играмо Љубавно писмо у Атељеу 212. То је режирао Бранко Кичић, редитељ са ове телевизије“, истакао је Крстовић.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара