Читај ми!

Даница Максимовић: Зов и клетва ријалитија у представи „Јенки Роуз“

Глумица Даница Максимовић, редитељ Милош Лолић и представа „Јенки Роуз“. Они који су гледали, одушевљени су енергијом и причом у Београдском драмском позоришту.

„Овај комад није нимало лак да се рашчивија па смо имали доста мука да разумемо шта би редитељ желео да направи од текста Слободана Обрадовића. Међутим, када се укључила музика и кад смо ми сви схватили у чему учествујемо, то је буквално једна велика журка“, каже Даница Максимовић у Београдској хроници.

Улога је не само професионално тешка, већ и физички, јер су јој потребна четири сата да се спреми, а костим који носи има тридесетак килограма.

„Ипак, све то има смисла. Сав тај труд игра за улогу и за представу. Битно је да крене представа, кад крене ја више не осећам ту тежину“, објашњава глумица.

Максимовићева је за успех представе похвалила редитеља, свог сина Милоша Лолића, али и целу екипу, за коју је рекла да је дала све од себе.

Нагласила је и да је тема којом се представа бави јако тешка.

„Како су те младе девојке са социјалног дна деведесетих желеле да се укључе у ријалитије и доспевале до статуса планетарних звезда. Удавале се и разводиле. Прича о њиховим животима је веома сложена и просто вам дође да их жалите. Али то је и данас тако“, каже Даница Максимовић.  

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво