Читај ми!

Кад љути рокер постане тата

Чупави рокер прекривен тетоважама пребира по орману препуном ружичастих хаљиница тражећи праву за своју мезимицу. Звучи мало вероватно, али је то само једна од сцена документарног филма "The Other F Word" у којем се некадашњи противници ауторитета приказују као брижни очеви.

Тешко је учити децу да не раде глупости, ако имате, на пример, истетовирано чело - то је изазов са којим је суочен Ларс Фредериксен, из групе „Рансид", заједно са групом других очева који су истовремено и рок музичари.

Документарац The Other F Word прати каријере музичара међу којима су Фли из „Пеперса", Марк Хопус из бенда „Блинк 182" и Арт Алексакис из групе „Еверклир", од њихових панк рок дана до данас, када као рок звезде дају савете својој деци.

Интересантно је видети како некадашњи противник ауторитета, постаје глава породице.

Овај занимљиви документарни филм је имао премијеру на фестивалу „Саут бај Саутвест", а ускоро креће његова биоскопска дистрибуција у Америци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи