Читај ми!

„Један дан“ на биоскопском репертоару

Романтично остварење „Један дан“ базирано на истоименом светском бестселеру Дејвида Николса биће премијерно приказано 6. октобра у биоскопу „Колосеј“. Уз сваки купљени Николсов роман у књижари „Делфи“ делиће се карте за премијеру.

Филм Један дан Лоне Шерфинг биће премијерно приказан 6. октобра у „Колосеју", а купци књиге истоименог бестселера Дејвида Николса по коме је иначе снимљена ова романтична прича, добиће улазнице за премијеру, најавио је дистрибутер „Синефест".

Роман Дејвида Николса, за који је познати писац Тони Парсонс рекао да представља савршену књигу о болној празнини између онога што смо били и онога што смо сада, изванредну и несвакидашњу љубавну причу, може се купити у књижари „Делфи" (СКЦ) до 6. октобра.

Романтично остварење Један дан (One Day) са Ен Хетавеј и Џимом Старџисом у главним улогама, описује необичну везу између двоје људи.

Ема (Ен Хетавеј) и Декстер (Џим Старџис) срећу се на дан прославе завршетка колеџа, 15. јула 1988.

Она је амбициозна девојка из радничке класе која сања о томе да свет учини бољим местом, а он је богати шармер који мисли да је свет његова играоница.

Филм приказује наредних 20 година, сваког 15. јула докле су Ен и Декс стигли, као и њихово пријатељство које се распада и поново обнавља.

Књигу Један дан објавила је издавачка кућа „Лагуна".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи