Читај ми!

„Пирати са Кариба“ хит године

Поновивши успех трећег наставка франшизе „Пирати са Кариба“, нова авантура капетана Џека Спероуа после само 12 дана приказивања доспела је на врх овогодишње листе блокбастера.

Четврти наставак Пирата са Кариба је за само 12 дана приказивања зарадио више од 600 милиона долара на биоскопским благајнама широм света, нашавши се тако на врху овогодишње листе блокбастера.

Филм је поновио успех претходног наставка који је 2007. године у истом року достигао ту суму.

Пирати са Кариба: на чудним плимама (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) засад бележе боље резултате у свету, где су зарадили више од 483 милиона долара, него у САД, где су инкасирали „свега" 165 милиона долара.

Посебно добро интересовање публике за филм са Џонијем Депом и Пенелопе Круз у главним улогама забележен је у земљама као што су Русија, Кина и Бразил.

Такође, најновији наставак гусарских авантура капетана Џека Спероуа представља и највећи успех једног „Дизнијевог" остварења у Русији и Кини.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи