Читај ми!

Анђелина је нова Клеопатра

Улога Клеопатре у филмској адаптацији романа „Краљица Нила, Клеопатра“ припала је атрактивној Анђелини Џоли. Филм чију режију ће потписати Џејмс Камерон египатску краљицу требало би да прикаже као историјску личност, а не као секс симбол.

Оскаровки Анђелини Џоли припала је улога Клеопатре у филмској адаптацији романа Краљица Нила, Клеопатра, ауторке Стрејси Шиф.

Атрактивна глумица са сигурношћу тврди да ће њена интерпретација египатске краљице Клеопатре у филму који ће режирати Џејмс Камерон бити дубља од интерпретације „раскошне египатске лепотице" коју је глумила Елизабет Тејлор у филмском спектаклу 1960. године.

„Клеопатра је погрешно тумачена. Мислилила сам да се све вртело око гламура, али када сам прочитала биографију египатске краљице сазнала сам да је она била строга мајка, да је говорила пет језика и да је била вођа", рекла је глумица и редитељка за магазин Стела (Stella).

„Моје тумачење Клеопатриног лика неће се сводити на њен љубавни живот као што је то урадила Елизабет Тејлор. Овим филмом покушаћемо да је прикажемо у правом светлу као историјску личност, а не као секс симбол, што она није била", објаснила је Анђелина.

Џолијева је додала да су чак и гласине о њеним бројним љубавницима биле нетачне, јер је имала само две љубави - Цезара и Марка Антонија.

„Била је веома занимљива, али не и неодољиво лепа", оценила је Анђелина Џоли.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи