Читај ми!

Деверуше у акцији

Изабрана од стране најбоље другарице за деверушу, сломљеног срца и потпуно шворц, Ени се труди да некако преживи скупе свадбене ритуале и да се избори са осталим невестиним пратиљама.

Ени и Лилијан су најбоље другарице од детињства. Када се Лилијан верила изабрала је Ени за главну деверушу.

Једини проблем је што се Енин приватни живот распада - њена посластичарница је банкротирала, цимерке су је истерале из стана у којем је живела, а упркос саветима пријатељица, наставља деструктивну везу са мушкарцем који је види само као партнерку за секс.

Јасно јој је да у стању у каквом је, није баш идеалан избор за главну деверушу, али и да не сме да изневери поверење најбоље пријатељице. Ени одлучује да се, ипак, упусти у, испоставиће се, скупу авантуру.

Осим ње, биће још четири помоћне деверушe - Хелен, супруга шефа Лилијаниног будућег мужа, Бека, свеже удата девојка која сажаљева Ени, Меган, агресивна младожењина сестра и Рита, рођака која је незадовољна сопственим браком.

Енин хаотичан приватни живот, проблеми са финансијама и недоумице у вези са пријатељством између Лилијан и Хелен све више ће ескалирати како се венчање буде приближавало.

Глумачку екипу филма Bridesmaids (Деверуше) предводе Кристен Виг и Маја Рудолф које тумаче Ени и Лилијен, а ту су још и Роуз Бирн (као Хелен), Мелиса Мекарти (Меган), Ели Кемпер и други.

Комедија режисера Пола Фига и продуцента Џуда Апатоуа средином маја је започела биоскопски живот у Сједињеним Америчким Државама, али полако осваја и остатак света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи