Читај ми!

Филм је одличан, али наставак ће бити још бољи

Уочи премијере остварења „Икс мен: Прва класа“, редитељ Метју Вон открио је да би волео да сними наставак филма. По завршетку петог дела серијала о Икс мену, идеје, и то много боље према оцени синеасте, почеле су да навиру и била би штета да не буду реализоване.

Режисер Метју Вон изјавио је да с нестрпљењем чека да сними наставак свог акционог филма Икс мен: Прва класа (X-Men: First Class), пренео је сајт Диџитал спај (Digital spy).

„Веома сам заинтересован да снимим наставак. Тешко је покренути нову франшизу, па би зато ово било забавно ако филм постигне успех", рекао је Вон.

Према његовим речима, када је Прва класа завршена, нове идеје почеле су да навиру.

„Моје идеје су много боље за идући пројекат. Изненађује ме што сви за овај филм кажу да је епски, јер помислим 'Чекајте да видите следећи, нећете моћи да верујете'", додао је режисер.

У филму „Икс-мен: Прва класа" играју Џејмс Макавој, Мајкл Фасбендер, Кевин Бејкон и Џенифер Лоренс. Пети наставак филмског серијала о стрип јунаку Икс мену стиже идуће седмице у северноамеричке биоскопе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи