Читај ми!

Мамурлук на другом континенту

Други град, друга култура, али иста екипа и још јаче пијанство. Фил, Ален и Даг морају хитно открити где су били и шта су радили... И пронаћи брата Стјуове веренице! У наставку хита „Мамурлук у Лас Вегасу“ улоге тумаче Бредли Купер, Зак Галифианакис, Џастин Барта и Ед Хелмс.

После момачке вечери и готово тоталне пропасти у Лас Вегасу пре неколико година, Фил (Бредли Купер, серија Поверљиво из кухиње), Ален (Зак Галифианакис, Кад водењак пукне) и Даг (Џастин Барта) путују на Тајланд на Стјуово (Ед Хелмс) венчање.

Иако се Стју определио за прилично безбедан свадбени ручак, невоље ће почети да се ређају једна за другом.

Када екипа „одговорних" момака изгуби 16-годишњег брата Стјуове веренице и неким чудом се пробуде у Бангкоку, само чудо их може спасти.

Комедија The Hangover: Part II (неформално позната и као Мамурлук у Бангкоку) америчког редитеља Тода Филипса (познат по филмовима Кад водењак пукне, Старски и Хач), наставак је урнебесног хита из 2009. године Мамурлук у Лас Вегасу (The Hangover)

Осим чланова екипе који су освојили симпатије публике у првом делу - Купера, Галифианакиса, Барта и Хелмса, као и Џефрија Тамбора и Мајка Тајсона - улоге су поверене и Џејми Чанг која тумачи вереницу Лорин и Кену Џеонгу.

У улози Лорининог брата Тедија, глумачки деби имао је син прослављеног редитеља Анга Лија, Мејсон.  

Први део комедије зарадио је више од 467 милиона долара, па су продуценти уверени да ће се поновна привремена амнезија старих јунака после пијанства допасти публици. Биоскопски живот комедије у САД почиње 26. маја, а убрзо ће стићи и у остале крајеве света.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи