Читај ми!

Том Круз оде у „заборав“

Глумачкој екипи која ће се за неколико месеци упутити на снимање научнофантастичног филма "Oblivion" придружио се и Том Круз. Режију адаптације истоименог стрипа потписаће Џозеф Косински.

Холивудски глумац Том Круз прихватио је улогу у научнофантастичном филму Oblivion (енглески - заборав) који ће се снимати од октобра, објављено је на филмском сајту Dedlajn (Deadline).

Круз ће у филму Џозефа Косинског играти војника који се сам налази на будућој апокалиптичној верзији планете Земље. Његов лик поправља дронове који уништавају припаднике ванземаљске расе.

Филм ће бити адаптација истоименог стрипа.

Последња улога Тома Круза је у прошлогодишњој романтичној комедији Невине лажи, у којој му је партнерка била Камерон Дијаз.

Глумац је недавно почео снимање филмске адаптације бродвејског мјузикла Rock of Ages у којој ће певати песме група „Бон Џови" и "Foriner".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи