Читај ми!

Клод Лелуш спрема филм о глупости!

Следећи подухват са којим оскаровац Клод Лелуш планира да се ухвати у коштац јесте филм о глупости! Млади глупаци данашњице и стари глупаци од јуче, наводи синеаста, биће главни ликови.

Француски синеаста, оскаровац Клод Лелуш планира да сними филм о глупости.

„Филм ће бити с младим глупацима данашњице и старим глупацима од јуче. То ће бити филм о генерацијама и о наслеђивању глупости", рекао је Лелуш дневнику Нис-матен.

Режисер се у Кану, на гала вечери уприличеној после свечаности отварања филмског фестивала у том граду, сусрео с редитељем Вудијем Аленом, чији је филм Поноћ у Паризу (Midnight in Paris) премијерно приказан истe вече.

„Радимо исти посао, на исти начин. Он је снимио 42 филма, ја 44. Искрено речено, много би ме изнервирало кад би ме престигао", рекао је Лелуш, награђен 1966. године Златном палмом у Кану за филм Један човек и једна жена.

Наредне године, редитељ је за исто остварење добио и Оскара.

Француски синеаста тренутно снима филм Le Chemin de l'orgueil (француски, пут поноса).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи