Читај ми!

Кејти Холмс као заљубљена дадиља

Главна улога у романтичној комедији „Responsible Adults“, коју ће режирати Џон Пол, поверена је шармантној глумици Кејти Холмс. Снимање филма о љубавним јадима који море некадашњу дадиљу заказано је за јесен на локацијама у Лос Анђелесу.

Нови глумачки изазов за Кејти Холмс биће рола у романтичној комедији Responsible Adults у којој ће глумити и Чејс Крофорд, објавио је Холивуд рипортер (Hollywood reporter).

Шармантна 30-годишњакиња, коју глуми Кејти, заљубљује се у осам година млађег мушкарца којег глуми Крофорд. Ситуација се додатно компликује када млада жена сазна да је садашњој љубави некада била дадиља.

Режија филма поверена је Џону Полу, а снимање ће почети током јесени у Лос Анђелесу.

Запажене улоге супруга Тома Круза имала је у филмовима Хвала што пушите, Остављена, Бетмен почиње, Дар и Председникова ћерка, као и у серији Досонов свет.

Чејс Крофорд прославио се улогама у филму 12 и у серији Gossip Girl.

Магазин Пипл (People) младог глумца прогласио је 2009. године најпожељнијим нежењом међу славнима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи