Читај ми!

Паћино у филму о мафијашкој породици Гамбино

Прича о озлоглашеној мафијашкој породици Гамбино, биће преточена у филм под називом "Gotti: Three Generations", који ће режирати Бари Левинсон. Улога чувеног Нила Делакрочеа је поверена Ал Паћину, а поред њега играју и Џон Траволта, Кели Престон, Линдси Лохан и Џо Пеши.

Ал Паћино се придружио глумачкој екипи која ће снимати филм "Gotti: Three Generations", о озлоглашеној њујоршкој мафијашкој породици Гамбино.

Паћино ће играти Нила Делакрочеа, сарадника и ментора Џона Готија Старијег којег ће играти Џон Траволта, саопштио је продуцент "Fjore films" у Кану, где сутра почиње 64. филмски фестивал.

У глумачкој екипи су и Траволтина супруга Кели Престон, Линдси Лохан и Џо Пеши. Режија је поверена Барију Левинсону који ће сада поново сарађивати са Паћином, после прошлогодишњег ТВ филма "You Don't Know Jack" у којем је Паћино играо доктора Џека Кеворкјана. За ту ролу глумац је добио награду Еми.

Левинсон је био и продуцент криминалистичке драме Дони Браско из 1997. године са Паћином. Добитник је Оскара за режију Кишног човека из 1988. године, за пројекат о породици Готи довео је Џејмса Тобака са којим је радио Багсија, да преради сценарио како би се више простора дало Готијевом односу са Делакрочеом који је мафијашком босу био налик на оца.

Филм ће бити сниман по животној причи Готијевог сина, Џона Готија Млађег, али се још увек не зна ко ће њега играти.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи