Читај ми!

Паклене улице Рија

Да ли ће aгент Лук Хобс једном за свагда успети да стане на пут Доминику и његовој екипи која хара и по Латинској Америци? Поред Вина Дизела и Брајана Вокера у глумачкој постави адреналинске експлозије, петом наставку филмског серијала „Паклене улице“, су и Рок, репер Лудакрис и Ева Мендез.

Адреналински шок овог пролећа у светске биоскопе долази у виду још једног наставка франшизе Паклене улице (The Fast and the Furious), чију режију потписује америчко-тајвански режисер Џастин Лин.  

Бивши Еф-Би-Ај агент Брајан О'Конор (Пол Вокер, исти лик тумачио и у претходним наставцима серијала) предводи групу која у нападу на полицијски комби за транспорт затвореника ослобађа Доминика „Дома" Торета (Вин Дизел, франшиза Паклене улице, XXX).

До поновног сусрета у Рио де Жанеиру пријатељи се раздвајају. Док чекају да им се Дом придружи, његова сестра Миа (Џордана Брустер) и Брајан прихватају наизглед лак посао - да украду три аутомобила из ауто-воза.

Међутим, аутомобили су заплењени и чувају их агенти Управе за сузбијање дроге. Главни циљ пљачке је „форд GT40". Мија успева да одвезе аутомобил, али његов власник, бескрупулозни бизнисмен Ернан Рејес (Хоаким де Алмеида), хвата Брајана и Дома који тек што се прикључио екипи. 

Проблемима није крај, корумпирани Рејес је склон разним нелегалним акцијама, прању новца, отмици, што Дом и остали и на својој кожи убрзо осете, док им је за петама и агент Лук Хобс (Двејн Џонсон познатији као „Рок"). 

У глумачкој екипи су и звезда реп сцене Лудакрис и Ева Мендез која се у тек неколико сцена вратила лику тајног агента Монике Фуентез из другог наставка.  

Биоскопска дистрибуција почела је последњих дана априла, а продуценти се надају да ће се и овог пута поновити већ установљено правило - „пљусак" критика и одличан успех на благајнама.

Позната дружина преселила се у Бразил, али брзи аутомобили, вратоломије јунака и опасне ситуације у које доспевају нису ни трунку невиније него у претходним причама.

Ипак, уобичајене замке филмских наставака нису изостале ни у овом остварењу, јер неки ликови напрасно оживљавају (Летисија, Домова бивша девојка коју је у четвртом наставку играла Мишел Родригез), а неизбежан је и утисак већ виђеног.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи