Читај ми!

Нови пут „Сумрак саге“

Уколико Стефани Мејер буде смислила довољно интересантних доживљаја вукодлака Џејкоба Блека и његове љубави Ренесми Кален, ћерке Едварда и Беле, а продуценти екранизацију процене као уносну, Тејлор Лаутнер биће спреман да из споредне улоге у „Сумрак саги“ ускочи у главну.

Холивудски глумац Тејлор Лаутнер, који је светску славу стекао захваљујући улози Џејкоба Блека у филмском серијалу Сумрак сага, волео би да понови ролу и у „спиноф" остварењу о шармантном вукодлаку.

Ауторка Сумрак саге (за сада трилогије) Стефани Мејер недавно је рекла да ће размотрити писање романа о Блеку и његовој љубави Ренесми Кален, ћерки смртнице Беле и вампира Едварда.   

Судећи према интересовању публике за екранизацију наставака романтичне фантазије о вампирима, вукодлацима и људима коју је осмислила Мејерова, снимање филма о Џејкобу и Ренесми готово је известан. Сама ауторка оцењује да би се филм сигурно свидео фановима, а и Лаутнер је уверен у то.

„Било би интересантно, јер Стефани увек има најлуђе идеје. Сигуран сам да ће то и урадити на крају", рекао је 19-годишњи Лаутнер.

Млади глумац додао је да тешко сакрива емоције и да му током снимања дирљивих сцена веома мало недостаје да заплаче.

Признајући да је напокон прихватио губитак приватности у замену за статус филмске звезде, Лаутнер често наглашава да није био спреман на огромну популарност коју је стекао после филма.

На први део Праскозорја, последњег дела приче, обожаваоци Беле, Едварда и Џејкоба мораће да сачекају до новембра, док ће финале читаве саге у биоскопе стићи тек крајем 2012. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи