Читај ми!

Ума Турман и Џуд Ло у жирију Канског фестивала

Жирију Филмског фестивала у Кану, којем председава оскаровац Роберт де Ниро, придружиће се глумци Ума Турман и Џуд Ло. Престижни фестивал почиње 11. маја и траје до 22. маја.

Америчка глумица Ума Турман и британски глумац Џуд Ло биће чланови жирија 64. Филмског фестивала у Кану од 11. до 22. маја.

У жирију којем председава двоструки добитник Оскара Роберт де Ниро, биће осам чланова, саопштили су организатори и прецизирали да су уз глумце, изабрани и режисери Оливије Асејас (Француска), Махамат Салех Хароун (Чад) и Џони То (Хонгконг).

У жирију ће бити и аргентинска продуценткиња Мартина Гусман која се бави и глумом, њена колегиница из Кине Ненсун Ши и Норвежанка Лин Улман, критичарка и књижевница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи