Џони и Пенелопе у новим „Пиратима“

Љубитељи филмског серијала о пиратима са Кариба у трејлеру који најављује нови наставак могу само да наслуте какве догодовштине чекају јунаке. "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" са Џонијем Депом и Пенелопе Круз појавиће се у биоскопима 20. маја.

Даме и господо, капетан Џек Спероу се вратио. Објављен је трејлер за нови наставак популарног филмског серијала Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Џони Деп се враћа на велико платно у улози познатог капетана Џека Спероуа, који је овај пут у потрази за фонтаном младости. Од „старије екипе", ту су још и Џефри Раш у улози капетана Барбосе, као и Кит Ричардс као капетан Тига.

У новом филму, друштво Депу прави Пенелопе Круз, којој је поверена рола Анђелике, жене из прошлости капетана Спероуа, за коју није сигуран да ли је ту зато што га воли или и она жели да се домогне фонтане.

За четврти филм о догодовштинама пирата са Кариба најављено је да ће бити једноставнији од претходних, које је био лош глас да им је радња сувише компликована за биоскопску публику.

Прва три дела серијала зарадила су укупно 2,7 милијарди долара на светским благајнама. Четврти наставак биће први који ауторска екипа представља у три-де техници.

Филм се очекује и у домаћим биоскопима 20. маја ове године.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи