Холивудска манија у Београду и Новом Саду

Осамнаеста ревија холивудских филмова „Синеманија“ одржава се крајем октобра и почетком новембра у Београду и Новом Саду. Међу 16 премијера биће и филмови „Вол стрит 2“, „Друштвена мрежа“, „Ред“ и „Град лопова“.

Филмска ревија „Синеманија" биће одржана од 29. октобра до 5. новембра у Београду, а од 31. октобра до 7. новембра и у Новом Саду, потврдили су представници београдске дистрибутерске куће „Так".

Осамнаесту ревију холивудских остварења отвориће у петак 29. октобра у Центру „Сава" нови филм редитеља Оливера Стоуна „Вол Стрит: Новац никад не спава", с Мајклом Дагласом у главној улози.

То ће бити ексклузивна пројекција, јер Стоунов филм касније не улази у редовну биоскопску дистрибуцију.

Београдска и новосадска публика биће у прилици да погледа укупно 16 премијерних остварења, међу којима су и „Друштвена мрежа" Дејвида Финчера, „Ред" у којем игра Брус Вилис и „Град лопова" Бена Афлека.

Продаја карата за овогодишњу Синеманију почиње 11. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи