Изазови „Љубави на даљину“

Уврнута романтична комедија „Љубав на даљину“ стигла у београдске биоскопе. Филм са Дру Баримор и Џастином Лонгом испитује да ли је могуће одржати везу на даљину, упркос свим изазовима и потешкоћама...

Филм „Љубав на даљину" (Going the Distance), редитељке Нанет Бурштајн, са Дру Баримор и Џастином Лонгом у главним улогама, је од четвртка на редовном репертоару београдских биоскопа, саопштио је дистрибутер „Так".

Ова романтична комедија говори о томе шта се може десити када један необавезни излазак, уз пиво и пилећа крилца, случајно постане нешто више.

Према синопсису, Ерин и Герет намеравају да проведу неколико забавних и необавезних недеља пре него што се она врати у Сан Франциско, а он остане у Њујорку.

Али, док се Ерин спрема да се укрца на авион, обоје схватају да су развили дубља осећања и да не желе да се заврши „шта год било то што је настало међу њима".

Зато јунаци филма одлучују да пробају „љубав на даљину".

„Допала ми се ова прича зато што је у њој има много хумора, али је и изненађујуће емотивна. Занимају ме приче које се баве сложеним односима на врло комичан и савремен начин", изјавила је недавно Дру Баримор.

Други јунак филма, Џастин Лонг, издвојио је ову комедију због њене „сировости, реалистичности и духовитости".

Редитељка, која је углавном радила документарце, желела је да режира филм који би изгледао што реалније - људи псују и говоре оно што им је на уму, без имало устручавања, што је олакшало посао сценаристи Џефу ЛаТулипу, дебитанту на пољу играног филма, који није морао много да тражи инспирацију.

У филму играју и Џејсон Садејкис, Чарли Деј, Кристина Еплгејт и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи