Читај ми!

Александар Радојичић води нову сезону НТЦ квиза и каже да ужива у учењу кроз игру

Након две успешне и веома гледане сезоне „НТЦ квиза“ почело је снимање треће сезоне, у којој, као и у претходној, учествују ученици из целе Србије. У улози водитеља је глумац Александар Радојичић.

Гост Београдске хронике каже да није први пут улози водитеља, али да први пут води дечји квиз.

„Заиста могу да кажем да ми се на неки начин и једна од жеља остварила, зато што заиста мислим да, првенствено је све мање дечјег програма, образовног програма, уопште програма за најмлађе и често то волим да споменем. И ето, колико сам испратио, мислим да више телевизије нису ни у обавези да имају дечији програм, али ето...”, каже Радојичић.

Додаје да му је драго да се дружи са најмлађима, „са бистром, вредном, васпитаном децом”.

„Игре су предивне, то је НТЦ програм, сад ја не знам колико људи знају о томе, али у суштини заснива се на томе да је учење кроз игру. Мени су те игре деловале толико компликовано, а сада сам већ научио, али видим да клинци када дођу, не да знају, него разбијају те игре”, додаје глумац.

Каже да на снимањима има навијања, радовања, али и мало суза.

Радојичић је прокоментарисао то што је као глумац добио улогу водитеља.

„Толико се сам се препустио, опустио када сам са њима ту. То је оно што има везе са нашим послом, и одговорност, и да имаш комуникацију са режијом. Међутим, волим да се играм са децом, и волим да разговарам са њима. То су мали људи који веома добро разумеју и нас и све што се дешава око њих, тако да не покушавам да глумим да се дружим са децом, него заиста, ја се упустим у то и уживам у тој игри, пошто јесте то поента – учење кроз игру”, објаснио је глумац Александар Радојичић.

среда, 19. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије