Читај ми!

Стиже наставак приче о обичним „Јунацима нашег доба“ и њиховим животним борбама

Првa сезона серије Синише Павића, у режији Михаила Вукобратовића, „Јунаци нашег доба“, била је веома успешна и зато се од наредне 24 епизоде које крећу од вечерас у 20 часова на Првом програму РТС-а, много очекује.

Породична серија која окупља различите генерације и доказује да су Јунаци нашег доба заправо обични људи, наставља се у познатом маниру. Главног јунака нема, а публика прати десетак паралелних прича које заједно чине огледало нашег друштва.

„У ствари ће се развијати друга сезона у борби политике и поштења. Све те приче се уклапају, негде се укрштају, негде не, али се уклапају у једну општу слику савремене Србије. И то јесте суштинска тема ове серије“, сматра редитељ Михаило Вукобратовић.

У новој сезони пратићемо како се један од главних ликова, Мирослав Чичановић, сналази на новој функцији председника општине, али и авантуре других јунака, на послу и у кругу породице.

„Највише су драме са децом, са унуцима. То је стална битка. Као најстарији од свих тамо, ипак се ја нешто питам. То је нека наша слика, одлична, породица је до пре неки дан живела од дедине пензије, сад се мења ствар, наравно“, открива глумац Бранко Цвејић.

Познати двојац Павић – Вукобратовић створио је неке од најгледанијих домаћих телевизијских серија: Бољи живот, Породично благо, Белу лађу. Добро познајући рад сценаристе, Вукобратовић каже да се права вредност Павићевих серија увиђа накнадно.

Белу лађу су цитирали народни посланици својевремено. Шојић је постао најбољи негативни јунак у историји телевизије Србије па и шире, а Гига Моравац је тек херој из оног времена. Много тога има што видимо тек када гледамо после извесног времена Синишине серије. То је као вино, кад сазри добро, кад добро одлежи, још се боље препозна укус, мирис и боја“, наглашава Вукобратовић.

Нове 24 епизоде премијерно ће се приказивати сваког радног дана од 20 часова на Првом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи