Читај ми!

"Повратак у Хогвортс", Ема Вотсон открила у кога се заљубила током снимања Харија Потера

Обожаваоци серијала о Харију Потера могли су да уживају првог дана 2022. године у поновном окупљању глумаца који су прославили филмове о младом чаробњаку. Ема Вотсон која је десет година била Хермиона, открила је у кога је са сета била тајно заљубљена.

Двадесета годишњица Харија Потера: Повратак у Хогвортс враћа верне обожаваоце у свет магије, анализирајући снимање филмова који су прославили Данијела Ретклифа, Руперта Гринта и Ему Вотсон.

Троје глумаца, који су сада у тридесетим годинама, присетили су се како су "кликнули" на снимању и колико је била добра хемија међу њима.

Када се четврти део серијала снимао, глумци су постали тинејџери, баш као и ликови које су глумили. Тада су почели први пут да се заљубљују.

"Цео тај филм је о тинејџерима који први пут имају симпатије, позивају некога на састанак, буквално су огледали те непријатне фазе кроз које пролазе тинејџери, и сви смо се тако осећали јер смо буквално пролазили кроз иста искуства", прича Бони Рајт, која је глумила Џини Визли.

Данијел Ретклиф је признао да је тада тражио љубавне савете од Вотсонове.

"Ема и ја смо саветовали једно друго када смо слали поруке особама супротног пола. Ако би она писала неком дечаку, или ја некој девојчици, рекао бих јој 'она ми је послала оволико пољубаца, шта да радим, ово је ноћна мора!'", рекао је Ретклиф.

Како су се Хермиона и Драко заљубили 

Ема Вотсон и Том Фелтон, који је глумио Драка Мелфоја, признали су да су били "заљубљени" у једном тренутку током снимања. Вотсонова зна и како је до тога дошло:

"Ушла сам у собу у којој су нам држали обуку и задатак је био да нацртамо како мислимо да Бог изгледа. Том је био нацртао девојчицу са качкетом, на скејтбору. И, ја просто не знам како да кажем, само сам се заљубила у њега".

Осећање је било обострано, а Том Фелтон каже да је и данас слаб на Вотсонову.

"Сећам се да сам био у шминкерници када је неко изговорио да јој се свиђам. Постао сам веома заштитнички настројен према њој", рекао је Фелтон, додајући да се никада ништа није десило међу њима.

Тотално погрешан пољубац

Гринт и Вотсонова су били практично као брат и сестра током снимања "Харија Потера". Због тога им је тешко пало снимање сцене у којој се пољубе.

"То је требало да буде драматичан моменат, али он и ја смо се нон-стоп смејали. Стварно нисам била сигурна да ћемо успети да снимимо сцену", рекла је Вотсонова.

За пољубац каже да је "био погрешан на сваком нивоу", баш зато што је Руперт Гринт за њу био као брат.

Ема Вотсон је рекла и да није желела да настави да снима након четвртог дела, јер јој је слава тешко пала. Ипак, на срећу обожаватеља, снимила је и преостала четири дела. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи