Читај ми!

„Смрт на Нилу“ интригира новим трејлером – Херкул Поаро решава мистерију на Нилу

Kад имате новца, нико вам није прави пријатељ – убиство је било тек почетак. Једна од највећих мистерија с путовања Агате Kристи ускоро долази на велико платно.

Након савремене екранизације Убиства у Оријент експресу, Твенти сенчури студио (20th Century Studios) нам поново доказује зашто је Херкул Поаро најбољи детектив на свету – убица је један од вас.

Редитељ и главни јунак филма Смрт на Нилу (Death on the Nile) Kенет Брана овог пута је причу из пера Агате Kристи, инспирисану њеним путовањем у Египат, преселио на пароброд Kарнак и уз чувену реченицу – Ја сам детектив Херкул Поаро и пронаћи ћу убицу – поручује свима да нико није сигуран, да је све подложно преиспитивању а бежање није могуће.

Путовање по Египту на гламурозном пароброду за белгијског детектива Херкула Поароа претвара се у застрашујућу потрагу за убицом, у тренуцима када се идилични медени месец савршеног пара трагично завршава.

Насупрот пејзажима пустиње и величанствених пирамида у Гизи, ова прича о необузданој страсти и љубомори приказује беспрекорно одевене путнике, али и немилосрдне заплете који ће публику до краја оставити у нагађањима, до шокантног расплета.

У улогама тајанствених, мистериозних и „мутних” путника на пароброду нашли су се Гал Гадот (Чудесна жена, Брзи и бесни), Арми Хамер (Зови ме твојим именом, Хотел Мумбај), Роуз Лесли (Игра престола), Расел Бренд и Ема Маки (Сексуално образовање).

Помоћника детектива иза ког не стоји нерешен случај, Боуца, тумачи млади британски глумац Том Бејтман, који је своје глумачко умеће доказао у филму Убиство у Оријент експресу, као и Да Винчијевим демонима, али и серији Вашар таштине.

Публика филм Смрт на Нилу може да очекује од 10. фебруара у биоскопима широм Србије.

У наставку погледајте нови трејлер и фотографије из филма Смрт на Нилу.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи