Читај ми!

Крај приче о Хаџи Трифуну и Ташани никога није оставио равнодушним

У вечерашњој епизоди серије "Нечиста крв", видели смо крај приче о Хаџи Трифуну и Ташани. Нико није остао равнодушан, а оно што следи приковаће нас за екран.

Почело је уз музику и плес, из сцене у сцени расла је неизвесност, завршило се дубоким људским потресима и поразима - у најкраћем тако би се могла описати вечерашња епизода "Нечисте крви" која је донела разрешење приче о грешкама Софкиних предака.

Породица великог Хаџи Трифуна коју смо упознали у првој епизоди серије, није иста коју смо вечерас оставили за собом. Хаџи Трифуна нема, Ташане као да нема, а они који су остали само су сенке некадашњих људи..

Трећом епизодом серије Нечиста крв, завршен је први део саге о пропасти велике врањске породице са средине 19. века.

Видели смо Хаџи Трифунов крај, казну коју је друштво наменило Ташани, женидбу и удају несрећно заљубљених Мите и Стојне, а већ сутра увече нас очекује наставак ове напете приче.

Ако сте пропустили досадашње епизоде јер сте гледали филм Нечиста крв - грех предака, сада је прави тренутак да се укључите, јер прича одлази даље.

У наредној епизоди (недеља, 12. децембар у 20сати, РТС 1) видећемо како изгледа најраскошнија врањанска лепотица - Софка, кћи ефенди Мите и Хаџи Трифунова унука, а пред нас ће изаћи и чувени газда Митке.

Нечиста крв се преноси на нове генерације. Пред нама су нови глумци, нови ликови, нове приче изашле из пера Боре Станковића, уобличене у сценарио од стране Воје Нановића.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи