Читај ми!

Где је данас Гучијева удовица - Патриција Ређани и како изгледа њен живот

Филм „House of Gucci“, прича је о породици Гучи, о њиховој борби за моћ, италијанску моду, коју на жалост разарају међуљудски односи чланова породице, који доводе до пропасти. Права звезда приче је Патриција Ређани, коју игра Лејди Гага. На жалост велике амбиције довеле су је до нарученог убиства Мауриција Гучија и затворске казне.

Ако сте гледали "House of Gucci", филмску драму, можда се питате шта се догодило са Патрицијом Ређани, која је наручила убиство свог бившег супруга Мауриција Гучија. Жена која је раскошно живела и у затвору, а до данашњег дана „Гучи" јој плаћа 1,47 милиона долара на годишњем нивоу.

Патриција Ређани је 1997. године осуђена на 29 година затвора, које су смањене на 26. У затвору је покушала самоубиство, али су је чувари спречили да то учини.

Због доброг владања Патриција је из затвора изашла после 18 година, 2016. године.

Радила је као консултант дизајнера у једној јувелирској фирми. Направила је колекцију накита и торби у дугиним бојама инспирисану њеним папагајем Боом. Међутим, од 2021. године њен радни статус је непознат.

Данас Патриција Ређани живи у Милану

Како је 2016. године Патриција изјавила за Гардијан и Вог,тада је живела са својом мајком и папагајем у мирној градској четврти Милана.

Њене ћерке Алесандра и Алегра Гучи су удате и живе у Швајцарској. Њихов однос баш и није сјајан.

Била је узнемирена због Лејди Гаге

У марту 2021. године Патриција Ређани је изразила своје разочарење што је Лејди Гага није консултовала о томе како жели да буде приказана у филму "House of Gucci".

„Прилично сам изнервирана чињеницом да ме Лејди Гага игра у новом филму Ридлија Скота, а да није имала обзира и сензибилитета да дође и упозна ме", рекла је она за телевизију Agenzia Nazionale Stampa Associata, и за US Weekly.

Као одговор, Лејди Гага је у интервјуу за Good Morning America, истакла да није срела Патрицију Ређани јер је „ова жена желела да буде прослављена због убиства".

„Нисам желела да се договарам са неким ко је наручио убиство супрга. Мислим да о томе не треба расправљати", рекла је Лејди Гага.

понедељак, 07. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи