Читај ми!

Нова сезона „На вечери код“ вечерас – погледајте како Јелена Јовичић спрема домаћински, а угошћује у „елементу“

Нова сезона кулинарског хуманитарног шоу програма под називом „На вечери код...“ почиње вечерас. Глумица Јелена Јовичић и музичарка Зое Кида за РТС истакле су важност хуманитарног карактерате емисије, али кажу да су се успут, на вечерама и добро забавиле.

И ове сезоне, 12 познатих личности подељени у два тима – Бибер и Со бориће се за победу, не само кулинарским умећем, већ и шармом и духовитошћу. Прва епизода нове сезоне „На вечери код...“ биће емитована у 21.45 сати на првом програму РТС-а.

Прва домаћица екипе „Бибер“ Јелена Јовичић, гостујући у Јутарњем програму, рекла је да читава супарничка екипа, долази да провери како кува. „Кувам сваки дан, практично, тако да нисам имала трему, по питању припремање хране. Више сам имала трему да ли ћу бити довољно занимљива, да не будем досадна“, каже Јовичићева.

С обзиром на то да долази шест људи на вечеру, питање је и колико је хране потребно припремити. „Долазе и мушкарци који су јешни. Није фалило хране, али код неког можда и јесте. Милан Калинић је ту баш захвалан, он поједе све“, каже глумица.

Зое Кида истиче да су се на вечерама забавиле, упознале нове колеге, али и људе из друге бранше које не би имали прилике да упознају. „Окусиле смо кухиње које до сада можда и не бисмо. Сви су се трудили, то је оно што је интересантно. Свако је желео да остави утисак, то вече када је домаћин: да нас угосте, да декоришу, да имају причу, песму...прелеп серијал", прича Зое Кида.

Додаје да јој као вегетеријанки, која једе и рибу, сир и јаја, није био проблем да проба специјалитете својих домаћина.

„Песма од кад се сретнемо“

У тиму Бибер, осим Јелене Јовичић, су и певачи Неда Украден, Франо Ласић и Ванеса Шокчић, модни дизајнер Звонко Марковић и спортски коментатор и водитељ Слободан Шаренац.

За тим Со кувају Зое Кида, глумица Ива Штрљић представница традиционалне народне музике Милена Плавшић. Са њима у тиму су глумац и водитељ Милан Калинић, први човек култне групе "Валентино" Зијо Ризванбеговић и његов колега музичар Жељко Шашић.

Кида истиче да је било песме од момента када се сретну до краја вечере, док Јелена Јовичић каже да је свако од домаћина имао изненађење.

Победнички тим, иначе, осваја чек од милион динара, који ће уручити Установи за децу и младе Сремчица.

„Најважније је да поменемо тај хуманитарни карактер. Ми се међусобно такмичимо, али је суштина за Установу за децу и младе Сремчица“, истиче Зое Кида.

Како кува Јелена Јовичић 

Прва домаћица, глумица Јелена Јовичић, која отвара нову сезону каже да се одлучила да спрема оно што, иначе, спрема, домаћински, да „не омане“, док Зое Кида каже да их је својим расположењем „у елементу, дигла на ноге“.

„Предјело, можда од свих јела, они који ме добро познају, најбоље радим. За ручак сам спремила класично јело које кувам и својој деци, уз варијације: тестенине, њоке. За посластицу сам ону коју сам пробала у Грчкој, па сам овде применила“, закључује глумица.

понедељак, 07. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи