Читај ми!

"Адвокадо"- наша црнохуморна стварност, огледало у коме се видимо и грохотом смејемо

После серија "Кости" и "Месо" већ добро познатог ауторског тима, на Први програм РТС-а, стигла је несвакидашња комедија "Адвокадо"

Серија доноси причу о средовечном адвокату Брани Пундравцу, кога тумачи Љубомир Бандовић и његовим покушајима да промени свој живот уз помоћ пријатеља Белог кога игра Никола Пејаковић Коља.

„Наша стварност је врло често црнохуморна, а ми је на неки начин анализирамо у серијама на црн начин. Такве су биле и раније Кољине серије и то је нека врста првог ноара на РТС-у. Ова серија је хуморни ноар", рекао је Борис Миљковић, креативни директор РТС-а.

Бранин живот додатно компликује супарница на суду тужитељка Милица, али и стамбена ситуација - живи са мајком, тетком и бабом.

„Серија је до те мере ненормална, да се морамо запитати, на неки одређен начин констатовати, да вероватно и ми сами нисмо довољно нормални, ако ико, па чак и Коља Пејаковић може тако нешто да напише о нама самима. С друге стране, јако је добро да имамо његово огледало испред себе и да се у том огледалу видимо и грохотом насмејемо", истакао је Борис Миљковић, креативни директор РТС-а.

Ова црна комедија броји 20 епизода, а глумачку екипу чине још и маестралне Мирјана Карановић, Јасна Ђуричић и Мира Бањац, као и Сергеј Трифуновић, Војин Ћетковић, Борис Миливојевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи