Читај ми!

Жан Рено негативац у трилеру "The Doorman"

Први пут, после дуже паузе, након што су биоскопске сале отвориле врата својим посетиоцима, на великом платну биће приказан најновији акциони трилер "The Doorman", у ком главне улоге тумаче Жан Рено и Руби Роуз.

Ветеран француске филмске сцене Жан Рено и млада глумица позната по улози у планетарно популарној серији Наранџаста је нова црна, Руби Роуз, нашли су се у најновијем акционом трилеру јапанског редитеља Рјухеја Китамура.

Филм који прати живот једне девојке, добро истренираног војника која ће се наћи на путу банде лопова, чији је предводник, ни мање ни више, легендарни француски глумац Жан Рено.

По повртаку из борбе, Али (Руби Роуз) почиње да ради као портир у згради у Њујорку, где се спријатељи са једном породицом.

Њену нову, тривијалну свакодневицу, нарушиће лопови који су одлучили да нападну ту породицу, не би ли пронашли уметничку драгоценост сакривену у њиховом стану. Девојка Али је једина особа која их у томе може спречити.

У улози негативца Виктора је Жан Рено, а за лик који тумачи каже да је у питању човек који жели да оствари свој сан, али наравно, не иде правим, оним тежим путем, до његовог оставрења.

„Мој јунак као да је дошао из прошлости. Он је у души уметник, а не плаћени убица. Његови поступци нису поткрепљени новцем, већ он дела ради оставрења свог сна, али наравно, не остварује тај сан на прави начин“, рекао је Рено у једном од интервјуа.

Остварење The Doorman имаћемо прилику да погледамо у домаћим биоскопима од 5. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи