Читај ми!

Са новим тимом и још снажније „Луда ноћ“ отпочиње четврту сезону

Прва од девет емисија четврте сезоне „Луде ноћи“ приказује се у суботу, у 21 сат и 10 минута на Првом програму РТС-а, и још једном ће нас подсетити на значајне личности музичке сцене некадашње Југославије, хитове који су обележили читаве генерације и незаборавне музичке теме из филмова и телевизијских серија.

Јединствен спој добре забаве, надметања и одличних наступа певача који уживо изводе највеће хитове југословенске поп и рок музике, даје оригинални печат емисији Луда ноћ, која вечерас започиње своју четврту сезону.

У улози домаћина и водитеља наћи ће се Драгана Косјерина и Кристина Раденковић, у пратњи глумца Саше Јоксимовића и телевизијског и радијског водитеља Стефана Поповића, који је овим поводом дошао чак из Аустралије.

Кристина Раденковић и Стефан Поповић ће водити супарничке тимове, али с обзиром на то да се приватно друже и добро познају, било им је задовољство да проведу три и по недеље у студију колико је трајало снимање нове сезоне емисија Луда ноћ.

„Мислим да ће ово ускоро постати култна музичка шоу емисија Радио-телевизије Србије, тако да смо имали и трему и одговорност да одржимо статус те емисије због водитеља који су претходно радили. Имали смо велику трему и драго ми је што ћемо поново све наше гледаоце провести кроз музичке епохе Југославије, што бришемо музичке и остале утврђене границе“, наводи Кристина Раденковић, гошћа Јутарњег програма.

Све песме које ће гледаоци чути у новој сезони изводе се први пут и неће се понављати нумере из претходних сезона.

Стефан Поповић је дошао из Аустралије како би учествовао у овом програму и, поред богатог телевизијској искуства, признаје да је имао трему.

„Велики је изазов, али када је неки велики пројекат у питању, неки велики шоу програм, онда треба та трема да постоји. Трема постоји и зато што желимо да људи то прате, да гледају и да то вечерас буде најгледанији програм у региону“, нада се Стефан.

У Кристинином и Сашином тиму вечерас ће бити Мари Мари, Борис Решак и Невена Божовић, а Стефанов и Драганин тим чине Џенан Лончаревић, Сале Тропико и „Фрајле“.

Луда ноћ је добила и једну нову игру која се зове „Лична карта“ у којој певачи изводе песме које су их прославиле и учиниле познатима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи