Жешћи од Бонда!

Нови филм Метјуа Вона, „Кингсман: Тајна служба“ сигурно ће протрeсти домаће биоскопе од 26. фебруара!

Жешћи од Бонда! Жешћи од Бонда!

Шта све треба да има један добар шпијунски филм? Добар хумор? Шпијунске вратоломије? Емоције?

Видећемо од 26. фебруара у биоскопима широм земље да ли је Метју Вон пронашао праву формулу кад је правио свој нови акциони филм Кингсман: Тајна служба. Окупио је импресивну глумачку екипу: Колина Фирта, Семјуела Џексона, Марка Стронга, Мајкла Кејна и Тарона Егертона.

Вонов филм је (редитељ филма Икс-мен: Прва класа, продуцент филмова Фајтер и Снеч) снимљен по познатом стрипу о британском агенту ветерану који ангажује младе снаге у посебну јединицу у оквиру тајне шпијунске организације Кингсман.

Познати редитељ увек истиче да је Колин Фирт био савршен за главну улогу у његовом најновијем филму.

Међутим, исто тако је знао да је улога Харија Харта, џентлмена шпијуна и оперативца тајне обавештајне организације, представљала огромни физички изазов за Фирта, јер глумац није имао такве улоге током своје значајне каријере.

Вон је и упозорио глумца да је потребно да почне са вишемесечним ригорозним тренинзима, под надзором његовог кординатора, каскадера Бреда Алена. Признао је да је све то било ризично, али да се на крају исплатило.
 
Поред Фирта, у главној улози је непознати велшки глумац Тарон Егертон, који тумачи улогу Егзија, младог припадника радничке класе којег Хари Харт узима под своје окриље.

Вон је познат по избору непознатих глумаца за главне улоге у својим филмовима. Арон Тејлор Џонсон и Клои Грејс Мориц били су на почетку каријере када их је изабрао за филм Фајтер (Kick Ass). Обојица су постали велике звезде.

Филм Кингсман: Тајна служба вратиће биоскопску публику назад у златно доба шпијунских трилера – акционих прича, квалитетног хумора, са спектакуларном сценографијом и живописним ликовима који настањују потпуно конципиран свет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи