Читај ми!

„Хобит“ стиже у децембру

Премијера приче о авантурама које су претходиле трилогији „Господар прстенова“ заказана је за 14. децембар. "The Hobbit: An Unexpected Journey" откриће појединости судбоносног сусрета Билба Багинса са Голумом.

Остварење најављено као једно од најбољих представника жанра епске фантастике, Хобит, стиже нам у два дела - The Hobbit: An Unexpected Journey и The Hobbit: There and Back Again.

Оба у режији Питера Џексона представљају увод у већ познату трилогију Господар прстенова.

Становници Новог Зеланда имаће срећу да први део виде већ у новембру, док је у остатку света премијера The Hobbit: An Unexpected Journey заказана за 14. децембар.

Главни јунак Хобита је Билбо Багинс који покушава да поврати краљевство патуљака од страшног змаја Шмауга.

Да би остварио циљ придружиће се дружини тринаесторице патуљака на чијем је челу легендарни ратник Торин и кренуће на опасан пут.

На том путу среће чудесно створење које ће у потпуности променити његов живот - Голума који има „драгоцени" прстен.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи