Читај ми!

Здрава исхрана на филму у ДОБ-у

„Како се хранимо?“ мото је смотре француских документарних остварења о здравој исхрани која ће се одржати у Великој сали Дома омладине Београда од 8. до 10. јуна. На програму остварења „Деца ће нас окривити“, „Рат и мир у повртњаку“, „Свет по Монсанту“ и „Благородно време“.

Ревија француских документарних филмова о здравој исхрани, под називом „Како се хранимо?", биће организована од 8. до 10. јуна у Великој сали Дома омладине Београда.

Циклус који чине четири документарца, понудиће одговоре на питања: хоће ли храна бити један од највећих проблема 21. века, шта се променило у начину производње, конзумације и третмана хране у последњих неколико деценија, да ли је органска храна заиста здравија, шта нашем телу чине генетски модификовани производи, како се заиста хранимо.

На програму ће бити остварења Деца ће нас окривити у режији Жана-Пола Жада (2008), Рат и мир у повртњаку (Жан-Ив Колет, 2006), Свет по Монсанту (Мари-Моник Робен, 2008) и Благородно време (Доминик Марше, 2009).

Биће организовано и предавање „10 правила здраве исхране" познате нутриционисткиње Данијеле Ристић-Медић.

Ревија филмова „Како се хранимо?" реализује се у сарадњи са Француским институтом и TV 5 MONDE, а улазница за пројекције кошта 100 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи