Читај ми!

Још једна награда „Уметнику“

Екипи француског филма „Уметник“ припала је част да прва прими тек установљену награду "Made in Hollywood". Награда је намењена дугометражним остварењима номинованим за Оскара за најбољи филм, а који су у целини снимљени у Лос Анђелесу.

Градске власти Лос Анђелеса доделиле су екипи француског филма Уметник награду "Made in Hollywood", намењену остварењима снимљеним у тој лосанђелеској филмској четврти.

Режисер Мишел Азанависијус, глумац Жан Дижарден, извршни продуцент Антоан де Казот и велики део екипе, укључујући пса Игија, присуствовао је додели награда у студију RED, у којем су снимљене бројне сцене филма.

Азанависијусу и присутним глумцима уручен је сертификат "Made in Hollywood", који се ове године додељује први пут и намењен је дугометражним остварењима номинованим за Оскара за најбољи филм који су у целини снимљени у Лос Анђелесу.

Уметник је добио више награда професионалних филмских удружења, као и три Златна глобуса, укључујући признања за најбољу комедију и глумца.

Међу фаворитима је за Оскара, за којег ће се надметати у 10 категорија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи